Blogi

Mukana keskustelemassa Dambusters-elokuvan jälkeisessä paneelissa Savonlinnassa 10.12.

Petri Nieminen | 9.12.2022 | Blogi

Huomenna lauantaina 10.12. järjestetään Dambusters-dokumenttielokuvasta näytös Savonlinnassa. Olen mukana keskustelemassa virtavesiluonnon ennallistamisteemasta elokuvan jälkeen järjestettävässä paneelissa:

Elokuvan jälkeen elokuvan ohjaaja Franco Campos-Lopez kertoo elokuvan taustoista ja käydään keskustelu virtavesistä ja alueellisista kysymyksistä. Keskusteluun osallistuvat WWF:n ohjelmajohtaja Sampsa Vilhunen sekä Heinäveden luonnonystävistä Petri Nieminen, ammatiltaan vesitalousasiantuntija, sekä Itä-Savon luonnonsuojeluyhdistyksestä Irma Kolari ja Juha Jurvelius. Ohjaajan tervehdys kuullaan englanniksi ja keskustelu pidetään suomeksi.

Dambusters – elokuva ja keskustelu patojen purkamisesta (visitsavonlinna.fi)

Jaa tämä teksti: