Blogi

Turvapaikanhakujärjestelmämme ongelmista

Petri Nieminen | 20.8.2017 | Blogi

Olen samaa mieltä Antti Parosen kanssa: “ongelmaa ei saa pois halaamalla eikä sitä voi vaientaa kuoliaaksi“.

Turvapaikkajärjestelmässämme on aukkoja, joita mm. poliittista islamia edustavat tahot ovat pystyneet käyttämään hyväksi. Jos niihin ei puututa, on uhkana, että terroristisia väkivallantekoja tapahtuu Suomessa tulevaisuudessa yhä enemmän. Tiedustelulainsäädännön kaavaillut muutokset ovat jo askelia oikeaan suuntaan, mutta perusongelma silti edelleen säilyy – liian löyhät maahanpääsykriteerit. On vaikeaa ja kallista saada poistettua maahamme päässeitä vaarallisia ihmisiä jälkikäteen. Nykyinen turvapaikkajärjestelmä tukee ihmissalakuljetusta sekä poliittisen islamin ja islamistisen terrorismin leviämistä. Isossa kuvassa taustalla pyörii myös ihmislajin hallitsematon väestönkasvu. Afrikan väkiluku näillä näkymin nelinkertaistuu vuosisadan loppuun mennessä 4,4 miljardiin ihmiseen. Kun ympäristön kantokyky ylittyy, niin ihmiset lähtevät liikkeelle. Suomen ja suomalaisen lainsäädännön tulee kuitenkin lähtökohtaisesti ajaa suomalaisten etua ja hyvinvointia. Vastuu asioista on niistä päättävillä.

Jaa tämä teksti:

Vastaa